window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-JMF61YV4VX');

AURINKOPANEELIT KOTITALOUKSILLE

AURINKOPANEELIT OMAKOTITALOON / KOTITALOUKSILLE

Rasittaako koko ajan nouseva sähkön siirtohinta sinunkin kotitalouttasi? Oletko harkinnut aurinkosähköjärjestelmään vaihtamista? Etusolar tarjoaa laadukkaat aurinkosähköjärjestelmät ja aurinkopaneelit ekologisen aurinkosähkön tuotantoon kaiken kokoisille kotitalouksille (omakotitaloon), huolehdimme aurinkosähköjärjestelmistä myös loma-asuintoihin ja kesämökeille.

Toimitamme aurinkosähköjärjestelmän valmiiksi asennettuna helppona ja kätevänä avaimet käteen -palveluna aina sovittuun hintaan ilman lisä- tai piilokuluja.

Aurinkosähköjärjestelmä on loistava ratkaisu sähköauton latauksen ja lämpöpumpun tueksi, niin taloudellisessa kuin ympäristöystävällisessä mielessä. Aurinkosähköjärjestelmä myös nostaa kiinteistön arvoa ja voi jopa helpottaa asuntokauppoja. 

PYYDÄ TARJOUS >>

VÄHENNYKSET JA TUET KOTITALOUKSILLE


Kotitalousvähennys: 
Kotitaloudet voivat hakea kotitalousvähennystä aurinkosähköjärjestelmän asennuskustannuksista. Huom! Et voi saada kotitalousvähennystä toimenpiteisiin, jos sinulle on myönnetty energia-avustusta. Lue energia-avustuksesta alla. 

ARA:n energia-avustus: 
Kotitaloudet (ja taloyhtiöt) voivat hakea myös ARA:n energia-avustusta 25%.

ARA myöntää energia-avustusta asuinrakennuksen energiatehokkuutta eli E-lukua parantaviin korjaustoimenpiteisiin. Aurinkovoimalan asentaminen on yksi tällaisista ratkaisuista. Avustuksen ehtona on, että kiinteistön E-luku paranee riittävästi. Kokonaisuudessaan E-luvun pitää parantua vähintään 44 % korjaustoimenpidettä edeltäneestä tilanteesta. ARA-avustuksen määrä on maksimissaan -25 % hankinnan kokonaissummasta, kun on kyseessä pelkästään aurinkopaneelijärjestelmän asennus.

Avustuksen enimmäismäärä on 4 000 euroa tai 6 000 euroa ja enintään 50 % energiatehokkuutta parantavista, avustettavaksi hyväksytyistä kustannuksista asuntoa kohden riippuen siitä, kuinka paljon energiatehokkuutta parannetaan. Yhdistämällä muita korjaustoimenpiteitä aurinkopaneelijärjestelmän asennuksen yhteyteen, voitte kasvattaa avustuksen kokonaissummaa.

Todentamaan tarvitaan ARA:n hyväksymä energiatodistuksen tekijä ja E-luvun teettäminen tulee tehdä ennen korjaustoimenpiteitä ja niiden jälkeen, jolloin E-luvun parantuminen pystytään laskelmoimaan. Etsi täältä oma paikkakuntasi pätevöitynyt tekijä ja varmista häneltä kriteerien täyttyminen: https://energiatodistusrekisteri.fi/
 
Lisää energia-avustuksesta >> 

Autamme ja ohjeistamme energia-avustusten hakemisessa ja prosessissa. Ota rohkeasti yhteyttä!

PYYDÄ TARJOUS >>

LAADUKKAAT AURINKOPANEELIT KOTITALOUKSILLE / OMAKOTITALOON

Aurinkopaneelit / aurinkosähköjärjestelmät kotitalouksille (omakotitaloon, mökille) edullisesti mm. alueella Varsinais-Suomi: Turku, Raisio, Naantali, Loimaa, Kaarina, Paimio, Rusko, Lieto, Mynämäki, Aura, Kustavi, Taivassalo, Sauvo, Kemiö, Salo ja koko Varsinais-Suomi.
 
Aurinkopaneelit / aurinkosähköjärjestelmät kotitalouksille (omakotitaloon, mökille) edullisesti mm. alueella Pirkanmaa: Tampere, Valkeakoski, Ylöjärvi, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Urjala, Vesilahti, Virrat ja muu Pirkanmaa.

Aurinkopaneelit / aurinkosähköjärjestelmät kotitalouksille (omakotitaloon, mökille) edullisesti mm. alueella Uusimaa: Espoo, Helsinki, Vantaa, Hyvinkää, Hanko,  Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vihti ja muu Uusimaa.

Aurinkopaneelit / aurinkosähköjärjestelmät kotitalouksille (omakotitaloon, mökille) edullisesti mm. alueella Kanta-Häme: Forssa, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Riihimäki, Tammela ja Ypäjä.

ASIAKKAIDEMME KERTOMAA: