AURINKOPANEELIT omakotitaloon / kotitalouksille

Rasittaako koko ajan nouseva sähkön siirtohinta sinunkin kotitalouttasi? Oletko harkinnut aurinkosähköjärjestelmään vaihtamista? Etusolar tarjoaa laadukkaat aurinkosähköjärjestelmät ja aurinkopaneelit ekologisen aurinkosähkön tuotantoon kaiken kokoisille kotitalouksille (omakotitaloon), huolehdimme aurinkosähköjärjestelmistä myös loma-asuintoihin ja kesämökeille. Toimitamme aurinkosähköjärjestelmän valmiiksi asennettuna helppona ja kätevänä avaimet käteen -palveluna aina sovittuun hintaan ilman lisä- tai piilokuluja.

Aurinkosähköjärjestelmä on loistava ratkaisu sähköauton latauksen ja lämpöpumpun tueksi, niin taloudellisessa kuin ympäristöystävällisessä mielessä. Aurinkosähköjärjestelmä myös nostaa kiinteistön arvoa ja voi jopa helpottaa asuntokauppoja. 

AURINKOSÄHKÖJÄRJESTELMÄ ON OIKEA VALINTA SILLOIn, KUN HALUAT:

· Lisätä omavaraisuutta
· Leikata osan vuosittaisista sähkökuluista
· Nostaa kiinteistösi arvoa
· Kantaa kortesi kekoon ekologisen kestävyyden ja tulevien sukupolvien elinolojen puolesta
· Olla edelläkävijä

AURINKOpANEELIEN JA AURINKOSÄHKÖJÄRJESTELMÄN ASENNUS KOTITALOUKSILLE / OMAKOTITALOON: 

Jokaisen kohteen aurinkosähköjärjestelmä valitaan ja mitoitetaan tarkasti. Ennen aurinkopaneelien asennusta toteutamme kohteeseen ilmaisen kartoituskäynnin, jolloin suunnittelemme asennuksen toteutuksen ja sovimme asennusajankohdan.

Vanhojen sähkölaskujen perusteella pystymme arvioimaan tulevaa kokonaissähkönkulutusta. Vuorokausituotto on parhaimmillaan keskikesällä, jolloin se voi yltää esimerkiksi etelään 40 asteen kulmassa suunnatulla 3 kWp aurinkopaneelijärjestelmällä jopa noin 25 kwh/vrk. Paljon energiaa kuluttavia sähkölaitteita kannattaa käyttää päivällä, jolloin aurinko hoitaa merkittävän osan koneiden tarvitsemasta sähköstä.

Aurinkopaneelien optimaaliseen energiantuotantoon vaikuttaa merkittävästi kolme seikkaa: sijainti, kallistuskulma ja suuntaus. Aurinkoenergia toimii Suomessa erinomaisesti muita energiantuotantomuotoja täydentävänä sähkön, lämmön tai jäähdytyksen energialähteenä. Esimerkiksi kesäisin jäähdyttävälle ilmalämpöpumpulle ja jääkaappipakastimelle sekä käyttövettä lämmittävälle lämminvesivaarajalle aurinkosähköjärjestelmä on oivallinen valinta.

Tärkeää mitoituksessa:
· Energiansäästön optimoinnin kannalta mitoitus suoritetaan kiinteistön pohjakuorman mukaan, jolloin aurinkopaneelien tehtävänä on tasoittaa kiinteistön sähkönkulutusta.
· Kodin sähköverkkoon kytkettynä ylimääräinen sähkö voidaan myydä sähköyhtiölle.
· Ylimitoittaminen ei ole kannattavaa, koska se kasvattaa investoinnin takaisinmaksuaikaa. Lisäksi mitä suurempi nimellisteho järjestelmällä on, sitä enemmän tarvitaan paneeleille asennuspinta-alaa.
· Aurinkosähköjärjestelmä tarvitsee kattopinta-alaa, joka saattaa olla mitoituksessa rajoittava tekijä.
· Auringon säteilyä varjostavat tekijät kuten esimerkiksi puun oksat täytyy huomioida.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKKAAT AURINKOPANEELIT KOTITALOUKSILLE / OMAKOTITALOON

Aurinkopaneelit / aurinkosähköjärjestelmät kotitalouksille (omakotitaloon, mökille) edullisesti mm. alueella Varsinais-Suomi: Turku, Raisio, Naantali, Loimaa, Kaarina, Paimio, Rusko, Lieto, Mynämäki, Aura, Kustavi, Taivassalo, Sauvo, Kemiö, Salo ja koko Varsinais-Suomi.
 
Aurinkopaneelit / aurinkosähköjärjestelmät kotitalouksille (omakotitaloon, mökille) edullisesti mm. alueella Pirkanmaa: Tampere, Valkeakoski, Ylöjärvi, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Urjala, Vesilahti, Virrat ja muu Pirkanmaa.

Aurinkopaneelit / aurinkosähköjärjestelmät kotitalouksille (omakotitaloon, mökille) edullisesti mm. alueella Uusimaa: Espoo, Helsinki, Vantaa, Hyvinkää, Hanko,  Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vihti ja muu Uusimaa.

Aurinkopaneelit / aurinkosähköjärjestelmät kotitalouksille (omakotitaloon, mökille) edullisesti mm. alueella Kanta-Häme: Forssa, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Riihimäki, Tammela ja Ypäjä.