window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-JMF61YV4VX');

AURINKOPANEELIT MAATALOUTEEN JA YRITYKSILLE

AURINKOPANEELIT MAATALOUTEEN JA YRITYKSILLE

Etusolar Oy tarjoaa laadukkaat aurinkopaneelit / aurinkosähköjärjestelmät asennettuna maatalouteen, yrityksille ja teollisuuteen.  Työ ja elinkeinoministeriö myöntää yrityksille ja yhteisöille hankkeisiin, jotka säästävät, tehostavat yrityksen energiankäyttöä tai edistävät uusiutuvien energialähteiden käyttöä.

Oikein mitoitettuun aurinkosähköjärjestelmään investoimalla molemmat TEM:n edellytykset täyttyvät.

PYYDÄ TARJOUS >>

TUET MAATALOUTEEN

Maatilojen on mahdollista saada aurinkosähköjärjestelmien hankintaan maatalouden investointitukea 50 % verottoman investoinnin kokonaishinnasta, kun 
aurinkovoimalan tuottama sähkö menee tilan käyttöön.

Aurinkovoimalat ovat yksi kannattavimmista sijoituksista maatilalle. Kun aurinkovoimalla tuotettu sähkö korvaa kalliin verkkosähkön ostotarvetta, sijoitetun pääoman tuotto voi nousta yli 35 prosenttiin. Mitä korkeampi sähkön ostohinta, sitä nopeampi aurinkosähköinvestoinnin takaisinmaksuaika. 

Vuoden 2024 investoinitukihaun päivämäärät ovat:
16.1.–15.3.
16.3.–15.8.
16.8.–15.10.

  Tarkemmat tiedot ja ehdot maatalouden investointitukeen ruokaviraston sivuilta. Voit hakea Investointitukea Hyrrä-asiointipalvelussa.

  Autamme ja ohjeistamme investointitukien hakemisessa ja prosessissa. Ota rohkeasti yhteyttä.

  PYYDÄ TARJOUS >>

  TUET YRITYKSILLE

  Yritysten on mahdollista hakea Business Finlandilta energiatukea -20 % aurinkovoimaloihin. 


  Autamme ja ohjeistamme investointitukien hakemisessa ja prosessissa. Ota rohkeasti yhteyttä.

  PYYDÄ TARJOUS >>

  LAADUKKAAT AURINKOPANEELIT MAATALOUTEEN JA YRITYKSILLE

  Aurinkopaneelit / aurinkosähköjärjestelmät maatalouteen, maatilalle, yrityksille ja teollisuuteen mm. alueella Varsinais-Suomi: Turku, Raisio, Naantali, Loimaa, Kaarina, Paimio, Rusko, Lieto, Mynämäki, Aura, Kustavi, Taivassalo, Sauvo, Kemiö, Salo ja koko Varsinais-Suomi.
   
  Aurinkopaneelit / aurinkosähköjärjestelmät maatalouteen, maatilalle, yrityksille ja teollisuuteen mm. alueella Pirkanmaa: Tampere, Valkeakoski, Ylöjärvi, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Urjala, Vesilahti, Virrat ja muu Pirkanmaa.

  Aurinkopaneelit / aurinkosähköjärjestelmät maatalouteen, maatilalle, yrityksille ja teollisuuteen mm. alueella Uusimaa: Espoo, Helsinki, Vantaa, Hyvinkää, Hanko,  Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vihti ja muu Uusimaa.

  Aurinkopaneelit / aurinkosähköjärjestelmät maatalouteen, maatilalle, yrityksille ja teollisuuteen mm. alueella Kanta-Häme: Forssa, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Riihimäki, Tammela ja Ypäjä.

  ASIAKKAIDEMME KERTOMAA: