AURINKOSÄHKÖJÄRJESTELMÄT MAATALOUTEEN JA YRITYKSILLE

Työ ja elinkeinoministeriö myöntää yrityksille ja yhteisöille  energiatukea hankkeisiin, jotka säästävät, tehostavat yrityksen energiankäyttöä tai edistävät uusiutuvien energialähteiden käyttöä. Oikein mitoitettuun aurinkosähköjärjestelmään investoimalla molemmat TEM:n edellytykset täyttyvät.

Maatilat voivat hakea energiantuotantoon investointitukea tilan kulutustarpeita varten. Tukea haetaan aurinkosähköjärjestelmän rakentamisinvestointeihin ja sen määrä voi olla 40% investointikustannuksesta.

Haluamme tukea ja rohkaista suomalaisia yksityishenkilöitä ja yrityksiä ottamaan askeleen kohti vihreämpää huomista. Toimitamme kaikki asennettevat aurinkosähköjärjestelmämme urakkapalveluna, joten mitään ylimääräisiä lisä- tai piilokuluja ei pääse syntymään. Asiakas saa tilaamansa aurinkosähköjärjestelmän aina sovittuun hintaan luotettavasti ja ammattitaitoisesti asennettuna. Tarjoamme aurinkopaneelit / aurinkosähköjärjestelmät kaiken kokoisille yrityksille, teollisuuteen ja maatalouteen. 

· Aurinkosähköjärjestelmät mitoitetaan tarkasti yrityksen ja maatilan tarpeet huomioiden
· Investoinnin takaisinmaksuaika on jopa alle 10 vuotta ja järjestelmän tekninen ikä on n. 30 vuotta
· Suureen aurinkosähköjärjestelmään investoimalla voidaan saavuttaa voittoa jopa kymmeniä tuhansia euroja sähkön käytön ollessa suurta
· Tuotto on kustannussäästöä, joten se on verotonta
· Aurinkosähkö on ekologista ja taloudellisesti kannattavaa
· Aurinkosähkö nostaa imagoarvoa
· Aurinkosähköjärjestelmä on erittäin helppohuoltoinen
· Tuotantolaitoksilla on mahdollisuus hakea ELY-keskukselta jopa 40 % investointitukea ja yrityksillä vastaavasti 25 %
· Kauttamme myös mahdollisuus Osuuspankin rahoitukseen

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

AURINKOSÄHKÖJÄRJESTELMÄ MAATALOUTEEN JA YRITYKSILLE

Aurinkopaneelit / aurinkosähköjärjestelmät maatalouteen, maatilalle, yrityksille ja teollisuuteen edullisesti mm. alueella Varsinais-Suomi: Turku, Raisio, Naantali, Loimaa, Kaarina, Paimio, Rusko, Lieto, Mynämäki, Aura, Kustavi, Taivassalo, Sauvo, Kemiö, Salo ja koko Varsinais-Suomi.
 
Aurinkopaneelit / aurinkosähköjärjestelmät maatalouteen, maatilalle, yrityksille ja teollisuuteen edullisesti mm. alueella Pirkanmaa: Tampere, Valkeakoski, Ylöjärvi, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Urjala, Vesilahti, Virrat ja muu Pirkanmaa.

Aurinkopaneelit / aurinkosähköjärjestelmät maatalouteen, maatilalle, yrityksille ja teollisuuteen edullisesti mm. alueella Uusimaa: Espoo, Helsinki, Vantaa, Hyvinkää, Hanko,  Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vihti ja muu Uusimaa.

Aurinkopaneelit / aurinkosähköjärjestelmät maatalouteen, maatilalle, yrityksille ja teollisuuteen edullisesti mm. alueella Kanta-Häme: Forssa, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Riihimäki, Tammela ja Ypäjä.