window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-JMF61YV4VX');

AURINKOPANEELIT TALOYHTIÖILLE

AURINKOPANEELIT TALOYHTIÖILLE

Harkitseeko taloyhtiösi aurinkopaneelien hankintaa tai onko päätös aurinkosähköjärjestelmän hankinnasta taloyhtiölle jo tehty? Etusolar on kokenut ja luotettava aurinkosähkön asiantuntija ja aurinkosähköjärjestelmien toimittaja Varsinais-Suomessa, toimialueemme kattaa koko Suomen.

Tarjoamme laadukkaat aurinkosähköjärjestelmät ja aurinkopaneelit ekologisen aurinkosähkön tuotantoon kaiken kokoisille taloyhtiöille. Toimitamme aurinkosähköjärjestelmän valmiiksi asennettuna taloyhtiöllesi helposti ja kätevästi avaimet käteen -palveluna aina sovittuun hintaan ilman lisä- tai piilokuluja.

PYYDÄ TARJOUS >>

ENERGIAYHTEISÖ

Energiayhteisön perustamisessa on kyse siitä, että aurinkosähköjärjestelmällä tuotettu sähkö jyvitetään kaikkien taloyhtiön tai muun yhteisön jäsenien kesken. Näin taloyhtiö voi rakentaa suuremman aurinkovoimalan ja suurempi osuus tuotetusta sähköenergiasta - hyvin mitoitettuna jopa kaikki - tulee yhteisön omaan käyttöön.

Jako-osuudet määrittyvät taloyhtiöissä yleensä samassa suhteessa kuin yhtiövastikkeet, mutta ne on mahdollista sopia myös eri jako-osuuksin.

Aurinkosähkö voidaan jakaa energiayhteisön jäsenille laskennallisesti ilman sähkömittareiden kytkentämuutoksia. Energiayhteisön ei tarvitse olla taloyhtiö, vaan sen voi perustaa kuka tahansa pientuottaja, jolla on useampi mittari samassa kiinteistössä/kiinteistöryhmittymässä, esimerkiksi kauppakeskukset ja maatilat. Tulevaisuudessa energiayhteisön perustaminen saattaa olla mahdollista myös kuluttajille kodin ja mökin välillä. 

Elenian energiayhteisökäsikirja 

Autamme ja ohjeistamme investointitukien hakemisessa ja prosessissa. Ota rohkeasti yhteyttä.

PYYDÄ TARJOUS >>

TUET TALOYHTIÖILLE

Taloyhtiöt voivat hakea aurinkosähköjärjestelmille ARA:n energia-avustusta jopa -25 %.

Jotta taloyhtiö saisi aurinkosähköstä irti parhaat hyödyt, osakkaiden kannattaa perustaa oma energiayhteisö.

Autamme ja ohjeistamme investointitukien hakemisessa ja prosessissa. Ota rohkeasti yhteyttä.

PYYDÄ TARJOUS >>

ENERGIAYHTEISÖMALLI

LAADUKKAAT AURINKOPANEELIT TALOYHTIÖILLE

Aurinkopaneelit / aurinkosähköjärjestelmät taloyhtiöille (rivitaloon, kerrostaloon) edullisesti mm. alueella Varsinais-Suomi: Turku, Raisio, Naantali, Loimaa, Kaarina, Paimio, Rusko, Lieto, Mynämäki, Aura, Kustavi, Taivassalo, Sauvo, Kemiö, Salo ja koko Varsinais-Suomi.
 
Aurinkopaneelit / aurinkosähköjärjestelmät taloyhtiöille (rivitaloon, kerrostaloon) edullisesti mm. alueella Pirkanmaa: Tampere, Valkeakoski, Ylöjärvi, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Urjala, Vesilahti, Virrat ja muu Pirkanmaa.

Aurinkopaneelit / aurinkosähköjärjestelmät taloyhtiöille (rivitaloon, kerrostaloon) edullisesti mm. alueella Uusimaa: Espoo, Helsinki, Vantaa, Hyvinkää, Hanko,  Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vihti ja muu Uusimaa.

Aurinkopaneelit / aurinkosähköjärjestelmät taloyhtiöille (rivitaloon, kerrostaloon) edullisesti mm. alueella Kanta-Häme: Forssa, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Riihimäki, Tammela ja Ypäjä.